Om oss och våra produkter

Vi startade verksamheten januari 2023 och i början på 2024 hade vi 12 olika chokladsorter i utbudet.

Till International Chocolates Awards, Europa, Middle East and Africa 2024, skickade vi in två av våra 70%-iga. Båda fick höga poäng och en av dem nådde bronsplats, Nicaragua 70%. Nästa år kommer vi delta med alla våra sorter!

Inköp och test av nya kakaobönor sker kontinuerligt. Vi jobbar endast med single origin, det vill säga vi blandar inte olika kakaobönor, vi jobbar med att ta fram varje kakaobönas unika smakprofil och alla våra ingredienser är ekologiska.

Chokladen gör vi på så få ingredienser som möjligt. Grunden är kakaobönor och socker. I vissa fall mjölkpulver och kanske någon god smaksättning som apelsinolja från USA, fint koffeinfritt kaffepulver mm.

Förutom ett standardsortiment av våra 80 grams chokladkakor har vi även ett specialsortiment. Där har vi till exempel 50 grams kakor med hög kakaohalt och choklad med olika smaksättningar samt choklad gjuten i formar som tillverkat själva. Vi kan till exempel erbjuda en företagslogotype i choklad, allt utifrån idéer och kreativitet. Det mesta går att lösa.